Актрисата Кортни Кокс, станала известна като Моника от „Приятели”, празнува

...
Актрисата Кортни Кокс, станала известна като Моника от „Приятели”, празнува
Коментари Харесай

Кортни Кокс стана на 58 г.

Актрисата Кортни Кокс, станала известна като Моника от „ Приятели”, чества 58-ия си рожден ден. Тя е родена на 15 юни 1964 година в Бирмингам, щата Алабама, Съединени американски щати.

Кокс се е снимала допълнително от 30 кино лентата и телевизионни сериали, по-известни от които са превъплъщенията ѝ в „ Ейс Вентура зоодетектив “, където си партнира с Джим Кери, четирите елементи на „ Писък “ и комедийния сериал „ Приятели “, написа NOVA.

Участието ѝ в сериала „ Приятели “ я изстрелва непосредствено към върха на славата, за което свидетелства и номинацията и за влиятелната кино премия – „ American Comedy “. Интересен факт е, че в последния епизод на сериала „ Приятели “, в който Моника и Чандлър осиновяват две близначета заради невъзможността да имат лични деца, самата актриса е бременна с дъщеричката си Коко. Тъй като бременността стартира да проличава, героинята Моника е облечена с необятни облекла и носи дълъг шал, който прикрива корема и от самото начало.

По време на фотосите на „ Приятели “ Кортни се сближава с Дженифър Анистън, изпълняваща ролята на Рейчъл. Приятелството им на дребния екран се реалокира в действителния живот. Анистън е кръстница на дъщерята на Кортни Кокс, Коко.

През 1999 година се омъжва за Дейвид Аркет и оттогава взима неговата фамилия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР