Сериали Комедии

Това сме ние

1 коментар

Животът на хора, родени на една и съща дата,се преплита в пъзел от истории с неочаквани обратив новия сериал „Това сме ние“ по FOX LIFE

Животът на хора, родени на една и съща дата,се преплита в пъзел от истории с неочаквани обратив новия сериал „Това сме ние“ по FOX LIFE

Сериалът „Това сме ние“ е създаден от сценариста и режисьорите на "Оглупели от любов" и вече си спечели място сред най-добрите нови телевизионни продукции за 2016 г. според критиците в САЩ

Освежаващо откровен и пълен с изненадващи завои в сюжета, остроумни диалози, интригуващо преплитащи се истории, стоплящо ума чувство за хумор и неподправени персонажи, в които всеки би припознал частица от себе си – всичко, казано дотук определя „Това сме ние", новият комедийно-драматичен сериал, чиято премиера любимият на дамската аудитория канал FOX lifе излъчвал

Освен на добре подбран актьорски състав, продукцията смело залага на наистина добре разказана история. Според резултатите, отчетени до момента в САЩ, премиерният епизод е гледан от над 10 милиона зрители, като през следващите три дни още три милиона и половина са го гледали с отложен старт, което го нарежда сред най-рейтинговите и обещаващи сериали за сезона.

Главните роли в „Това сме ние“ са поверени на  Манди Мур, Майло Вентимиля и носителя на „Еми“ Стърлинг К. Браун.

Това сме ние

Сериалът оставя зрителите постепенно да разкрият тайните на героите, чиито съдби се преплитат и се срещат на неочаквани места.  Създателите на „Това сме ние“  представят персонажи, които изпитват пълния спектър от човешки емоции и изпадат във всевъзможни състояния – понякога са щастливи, друг път – тъжни, успели, неудовлетворени, борещи се или буквално на ръба да се предадат в личните си битки. Подобно на всички нас те си задават въпроси за изборите в живота, за взаимоотношенията с хората, за онова, което трябва да се направи и това, което всъщност искат. 

Това сме ние

„Това сме ние" представя обикновени хора с необикновени съдби. Това са Джак Пиърсън (Майло Вентимиля), един истински влюбен в съпругата си мъж, който съвсем скоро очаква да стане баща на тризнаци; Ребека Пиърсън (Манди Мур), жената на Джак, на която ѝ предстои героизмът да роди цели три деца и Рандал (носителят на „Еми“ Стърлинг К. Браун, Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история), успешен бизнесмен, който се опитва да се сближи с баща си и да пребори тъмните сенки от миналото.

Това сме ние

В историята се включват още Кейт (Криси Мец),   очарователна комбинация от страхотно чувство за хумор и липса на самочувствие заради външния ѝ вид, както и нейният брат-близнак Кевин (Джъстин Хартли), актьор в глуповат комедиен сериал, отегчен от живота си на звезда. Част от тях навършват 36 години на една и съща дата, като споделят общ рожден ден с още 18 милиона души по цял свят. Но дали само това е общото между тях? Сериалът разказва за подкрепата, куража, волята, прошката, надеждата, щастието, семейството, любовта и всичко, което може да се обърка с всяко едно от тях. Защото... "Това сме ние".

Отзиви на критиката в САЩ:

Boston Globe: „Пилотният епизод е красиво оформен, темата за откриването на личен и индивидуален смисъл в живота е интелигентно поднесена, а актьорите изглежда вече добре познават героите си."

Entertainment Weekly: „Съвременен сериал с герои над 30-те – за ТВ поколението, което харесва историите със стегната концепция и не се страхува от мелодрамата".

Washington Post: „Въпреки, че ми се иска да видя още няколко епизода, за да бъда напълно сигурен, има нещо успокояващо и сантиментално, което веднага забелязваш в „Това сме ние" и то още веднъж ни напомня, че измежду героичните детективи, персонала на спешна помощ и супер-героите, покрити с криптирани татуировки, има много малко драматични сериали, създадени за зрителите, които просто се интересуват от обикновените хора и техните чувства."

The New York Times: „Първият час преминава динамично с голяма кутия кърпички, с остроумни диалози и добре овладяна актьорска игра."

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Това сме ние